Pagini

Balet Romania A Beautiful Choice

Link catre partenerul numarul 1

marți, 31 martie 2015

Şcoala de Vară Balet Bucureşti 2015 - cursuri de vara balet clasic si contemporan intensiv

Asociaţia Mişcarea pentru Balet şi Artele Spectacolului anunţă în 30 martie a.c., printr-un comunicat, lansarea ediţiei a II-a a Şcolii de Vară Balet Bucureşti.
Anul acesta, şcoala de vară va avea loc în perioada 6 - 25 iulie 2015  şi va fi susţinută, la fel ca în prima ediţie, de nume importante din lumea baletului clasic şi contemporan.
Rezultatul primei ediţii a şcolii de vară poate fi vizualizat aici:


Informaţii în curs de actualizare puteţi urmări fie pe pagina de facebook a Asociaţiei MBAS, https://www.facebook.com/AsociatiaMBAS?fref=ts, fie pe site-ul MBAS, https://asociatiambas.wordpress.com/.

UPDATE 5 aprilie 2015: au fost publicate detaliile scolii de vara Balet Bucuresti, editia 2015. Aceastea pot fi vizualizate aici: SCOALA DE VARA BALET BUCURESTI EDITIA A II-A

BaletRomania, 31 martie 2015

miercuri, 18 martie 2015

Spirit of art Studio - un mediu propice dezvoltarii micilor talente

Cursurile de balet se bazeaza pe motivare pozitiva si se desfasoara intr-o atmosfera destinsa. Increderea in abilitatile proprii este o calitate care aici este incurajata pentru a stimula creativitatea si inspiratia necesare exprimarii prin dans. Rabdarea si perseverenta sunt nelipsite pentru a avea rezultate si reprezinta valori impartasite copiilor.
Carmen Buterez
Lectiile de balet sunt sustinute de Carmen Buterez, profesoara cu o experienta de peste 8 ani in predarea baletului atat copiilor cat si adultilor. In cariera sa de balerina la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" a dansat in peste 45 de spectacole puse in scena si a obtinut numeroase premii impreuna cu copii cu care a lucrat. Este o persoana cu umor, rabdatoare, care reuseste sa isi stimuleze cursantii prin umor, implicare si munca asidua.

Contactati Spirit of Art Studio
Str. Costache Marinescu, nr. 3, Bucharest, Romania
contact@spiritofartstudio.ro
0731.423.333