Pagini

Balet Romania A Beautiful Choice

Link catre partenerul numarul 1

miercuri, 7 martie 2012

Balet Romania - o altfel de atitudine

Bun venit in blogul Balet Romania! De ce este util un spatiu tip blog? Pentru ca aici putem posta noutati despre scolile de balet, putem face aprecieri, comentarii si, in final, contribuim la crearea unui spatiu unic pentru lumea baletului din Romania. Dupa cum cred ca ati observat deja, in Romania nu exista multe scoli de balet. Cele care exista au insa preocupari serioase pentru dezvoltarea afacerii lor iar cateva actioneaza in sistem public sau de stat. Din ce in ce mai multi copii, dar si adulti descopera treptat beneficiile practicarii baletului clasic, miscarii. Baletul reprezinta o optiune dar inseamna si multe sacrificii, multa munca, rabdare si, evident, bani investiti in dezvoltarea personala si/sau profesionala a copiilor. Este greu sa construim o comunitate a baletului si asta pentru ca parte din scolile de balet, parte din oamenii care conduc pana la urma o afacere prefera sa actioneze individual. Nu vreau sa fac aici remarci asupra eficacitatii unui astfel de comportament sau sa comentez o astfel de optiune. Probabil ca aceasta decizie tine mai degraba de un fel de "cultura organizationala" in balet si de un mod de gandire al antreprenorului roman. Dupa cum aratam intr-un articol postat in siteul www.baletromania.ro, exista si exceptii. Acolo aratam exemplul Teatrului de Balet Sibiu - un model de management, comunicare si marketing in balet. In acest blog voi incerca sa ofer inca un spatiu scolilor de balet pentru postarea unor anunturi importante, evenimente sau idei care au legatura cu lumea spectacolului, a competitiei, a baletului clasic si contemporan. Incet, incet constructia mea va deveni trainica iar dumneavoastra, iubitorii baletului, veti fi de fapt gazdele acestei lumi minunate din toate punctele de vedere.
Intrucat autorii sunteti dumneavoastra mie nu-mi poate reveni, cel mult, decat rolul unui observator atent si implicat. Rolul dumneavoastra este de a fi activi, de a arata ca existati si de a va insusi importanta cooperarii si comunicarii in realizarea unor idei un pic mai departe de nevoile dumneavoastra personale si imediate.
Pornesc de la premisa ca oamenii au viziune si nu-mi pot imagina ca prefera sa actioneze singuri. Mai mult, atunci cand eu intind o mana si ofer pana la urma vizibilitate, cunoastere si atentie pentru scoala dumneavoastra de balet am pretentia ca macar sa oferiti un feed-back, indiferent de ce natura ar fi acela.
Multumesc acelor scoli de balet care sunt aproape de ideea Balet Romania si le asigur ca viitorul apartine oamenilor cu viziune si cu preocupare permanenta pentru constientizarea valorilor si principiilor din lumea baletului si nu numai. Vreau sa cred in continuare ca afirmatii de genul suntem alaturi de copii, iubim copiii, muncim pentru copii, etc. au valoare de adevar si sunt fundamental sincere caci oferta mea de gazduire si de prezentare a talentelor si elitelor din lumea baletului este in continuare deschisa in siteul baletromania.ro, in sectiunea Copii de elita.
Pas cu pas, inclusiv acest blog va deveni un spatiu de gazduire a ideilor si actiunilor dumneavoastra. Fiti aproape de idei, fiti aproape de o alegere frumoasa!
www.baletromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu