Pagini

Balet Romania A Beautiful Choice

Link catre partenerul numarul 1

joi, 8 martie 2012

Mai sunt 2 zile pana la concursul de calificare DWC

Dupa cum multi dintre voi stiti deja, sambata cu incepere la de ora 10.00 se va desfasura la Palatul Copiilor primul concurs de calificare Dance World Cup organizat in Romania de catre Asociatia Moments of Dance care a creat, special pentru acest eveniment, un website http://www.romaniadance.com/
In acest concurs se vor infrunta mai mult de 150 de copii, sustinuti de scoli de dans, de parinti si de prieteni. Emotiile sunt mari intrucat se anunta o competitie in adevaratul sens al cuvantului. Copiii, dar si indrumatorii acestora, vor avea ocazia sa participe la un test important in fata unui juriu profesionist. 
Numai cand vezi sau stii cata munca este in spatele fiecarui dans ce va fi prezentat in concurs, cate sacrificii fac acesti copii si cat de dedicati sunt, iti dai seama cat de importanta este pentru ei participarea la un eveniment unic. Probabil ca cei mai buni vor trece de aceasta preselectie iar cei care nu se vor califica cu siguranta au sansa de a intelege importanta unui astfel de concurs, de a castiga o experienta suplimentara, de a cunoaste alti concurenti, de a comunica intr-un cadru competitional si de a se "cali" pentru viitoare concursuri. Necalificarea unora dintre copii nu va constitui un esec ci un important pas inainte! Cu siguranta fiecare copil va avea sansa sa simta gustul victoriei, al recunoasterii sale dar numai prin multa munca, pasiune, rabdare, perseverenta. Copiii nostri trebuie sa stie ca, daca astazi nu esti pe primul loc sau intr-un formal ori imaginar top al celor mai buni dansatori romani este doar pentru ca nu a sosit momentul. Cu siguranta insa a sosit momentul sa dansam! Succes si bucurie maxima va doresc!
Desi in siteul Asociatiei Moments of Dance sunt prezentate Programul si ordinea de intrare in concurs, includ si in postarea mea "tabloul" evenimentului:
Programul concursului de calificare DWC Romania
Ordinea de intrare in concurs




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu